• sön. jul 14th, 2024

Populäraste etiketterna

3 månader efter att nätverksöverbelastning plågade Bitcoin-uttag, integrerar Binance äntligen Lightning NetworkBinance på söndag sa att det är att integrera Bitcoin BTC/USD Lightning Network på sin plattform för BTC-uttag och insättningar.

Vad hände: Med den nya integrationen sa Binance i ett inlägg att dess användare kommer att märka ett nytt alternativ märkt ”LIGHTNING” när de väljer att ta ut eller sätta in Bitcoin.

Detta tillägg utökar utbudet av tillgängliga alternativ, som redan inkluderar BNB Smart Chain (BEP-20), Bitcoin, BNB Beacon Chain (BEP2), BTC (SegWit), och Ethereum ETH/USD ERC-20.

Beslutet att införliva Lightning nätverk kom efter Binance i maj, tillfälligt stoppade BTC-uttag på grund av en överbelastning av väntande transaktioner orsakade av ökningen av nätgasavgifter.

Ökningen av transaktionsavgifterna tillskrevs delvis introduktionen av memecoins på Bitcoin-nätverket i form av BRC-20 tokens.

Se mer: En vistelse på det flytande palatset från James Bonds ”Octopussy”

Varför det är viktigt: Coinbase vd Brian Armstrong hade tidigare indikerat sin avsikt att integrera Bitcoin lager 2-nätverket på Coinbase i april. Det fanns dock ingen specifik tidslinje för genomförandet vid den tidpunkten.

Lightning Network representerar en banbrytande utveckling som syftar till att förbättra hastigheten och kostnadseffektiviteten för Bitcoin-transaktioner. Genom att tillåta användare att skapa transaktionskanaler utanför kedjan, erbjuder Lightning Network potentialen för nästan omedelbara transaktioner med avsevärt lägre avgifter jämfört med traditionella on-chain-transaktioner.

Prisåtgärd: I skrivande stund handlades BTC för $30 287, en ökning med 0,21 % under de senaste 24 timmarna, data från Benzinga Pro visar.

Bildkrediter – Shutterstock

Läs nästa: Bitcoin, Ethereum, Dogecoin faller efter XRP-rallystopp: Analytiker säger att Ripple Token ska bli ”Top 3 Coin” igen, oavsett om ”Du älskar det eller hatar det”

Gå med i Benzingas Future of Crypto i NYC den 14 november 2023 för att hålla dig uppdaterad om trender som AI, förordningar, SEC-åtgärder och institutionell adoption i kryptoområdet. Säkra tidigt rabatterade biljetter nu!Source link

About Author