• sön. jul 14th, 2024

Populäraste etiketterna

Arkham släpper Bounty- och handelsregelbok för Intel Exchange-användare


  • Arkhams Intel Exchange kommer endast att stödja offentligt verifierbar data, information om hack, källor till alfa och marknadsrörelseanalys.
  • Riktlinjen är en del av Arkhams svar på integritetsproblem som uttrycks av communityn inför lanseringen den 18 juli.
  • Hämndpostering eller privat datahandel kommer inte att tillåtas på Intel Exchange, bekräftade blockchain-insiktsleverantören på fredagen

Arkham släppte riktlinjer för bounty-inlämningar och handelsaktivitet på sin kommande Intel Exchange efter överväldigande integritetsproblem från kryptogemenskapen.

Den 10 juli tillkännagav blockchain-intelligensleverantören en ny börs som kommer att tillåta användare att köpa och sälja information på plånboksadresser. Arkham beskrev plattformen som en plats för blockkedjeforskare att tjäna pengar på sina kunskaper och ett nav för decentraliserad informationsdelning.

Riktlinjer för Arkhams Intel-To-earn Varje

Fredagens riktlinjemeddelande om att Arkhams Intel Exchange endast stöder belöningar eller bidrag som begär eller erbjuder offentligt verifierbara on-chain-data, vilket innebär att handel med privat off-chain är förbjuden på plattformen.

Under inga som helst omständigheter kommer personliga fysiska adresser, telefonnummer, konfidentiella ID-nummer, födelsedatum eller andra känsliga PII att tillåtas på börsen, även om de är offentligt tillgängliga någon annanstans.

Plattformens regelbok stöder också intel som hjälper till att avslöja hack eller bluffbeteende, identifiera stora aktörer, analyser av marknadsrörelser och källor till alfa. Dessutom kommer plattformen att stödja framtida förvaltningsändringar av hur belöningar eller bidrag granskas.

Sammanfattning av Arkham Intel Exchanges riktlinjer

Intel Exchange mottogs med kontrasterande känslor inför lanseringen den 18 juli tillsammans med en airdrop och offentlig tokenförsäljning av ARKM-myntet på Binance.

Medan vissa kryptodeltagare hyllade flytten för att skapa en likvid marknad för information och låta letare som ZachXBT tjäna för sitt arbete, uttryckte skeptiker tvivel om möjliga integritetsintrång och plattformens förmodade ”dox-to-earn”-modell.

Gemenskapens oro eskalerade ytterligare efter att det upptäcktes att privata e-postadresser var synliga när användare skapade en hänvisningslänk.

VD Miguel Morel försäkrade användarna under ett Twitter-utrymme att företaget kommer att prioritera säkert och offentligt datautbyte till förmån för deltagarna.Source link

About Author