• lör. jun 22nd, 2024

Populäraste etiketterna

Binance bryter upp med Kanada: Kryptojätten överger det nordamerikanska landetI en betydande utveckling, Binanceen av världens ledande kryptovalutabörser, meddelade att den upphör med sin verksamhet i Kanada.

Beslutet kom som svar på nyligen utfärdade regulatoriska riktlinjer angående stablecoins och investerarlimiter. Binance indikerade att dessa regler har gjort den kanadensiska marknaden ”ohållbar” för dess verksamhet.

Detta beslut är särskilt intressant eftersom Kanada nu är hem för Binances grundare, Changpeng Zhao.

I en påstående utfärdat fredag, sade företaget trots sin relativt lilla marknadsstorlek, landet hade ett betydande sentimentalt värde för företaget.

”Vi hade stora förhoppningar för resten av den kanadensiska blockkedjeindustrin. Tyvärr gör ny vägledning relaterad till stablecoins och investerargränser som tillhandahålls till kryptobörser att den kanadensiska marknaden inte längre är hållbar för Binance vid denna tidpunkt. Vi skjuter upp detta beslut så länge vi skulle kunna utforska andra rimliga vägar för att skydda våra kanadensiska användare, men det har blivit uppenbart att det inte finns några, säger företaget.

Läs också: Massiv Shiba Inu-godkännande? Nytt Twitter-VD-konto visar stora kryptotips

Företaget tillade att Binances nuvarande användarbas i Kanada kommer att få detaljerade e-postmeddelanden som beskriver konsekvenserna av denna utveckling på deras konton.

Även om Binance har uttryckt oenighet med de nya reglerna, uppgav det att det förblir hoppfullt för fortsatt engagemang med kanadensiska tillsynsmyndigheter.

Det slutliga målet är att skapa ett omfattande och genomtänkt regelverk, heter det.

Trots sitt tillbakadragande fortsätter Binance att betona sitt engagemang för den kanadensiska marknaden och hoppas på förbättrade regulatoriska förhållanden i framtiden.

Läs nästa: JPMorgans vd Jamie Dimon kallar ut Fed: Too Many Rules, Questions Reliability Of Stress Tests

Source link

About Author