• fre. apr 12th, 2024

Populäraste etiketterna

Binance drar tillbaka stöd för flera tokens med länkar till multikedjebrygganBinanceden största kryptovalutabörsen i volym, har dragit in stödet för åtta flerkedjor överbryggad tokens, med verkan den 7 juli 2023. Det här beslutet kom som ett resultat av att transaktioner fastnade på olika tvärkedjevägar, vilket orsakade svårigheter för användare som deltar i utbyten som involverar par som POLS-BSC, ACH-BSC och BIFI-FTM.

Berörda tokens inkluderar Polkastarter POLS/USD, Alchemy Pay ACH/USD, Beefy.Finans BIFI/USD, SuperVerse SUPER/USD, Travala AVA/USD, Spell Token STAVNING/USD, Alpaca Finans ALPACA/USDoch Harvest Finance GÅRD/USD.

Bekymmer väcktes när Multichains ledningsgrupp misslyckades med att ta itu med problemet snabbt, vilket ledde till spekulationer om projektets status och potentiell force majeure. Force majeure hänvisar till oförutsedda händelser utanför ledningens kontroll, och i det här fallet utlöstes det av nyheter om arresteringar i Kina.

Lägger till komplikationerna, en tweet från Flerkedja den 31 maj väckte en annan oro och angav att de inte kunde kontakta VD Zhaojun eller få tillgång till servern som krävs för underhåll, trots deras bästa ansträngningar för att hålla protokollet fungerande. Dessa pågående problem fick frustrerade användare att kritisera Multichain och kallade det ett ”skämt”.

Som en konsekvens av den tidigare avstängningen upplevde värdet på MULTI-token en betydande nedgång. Protokollet led av nätverksförseningar och rykten om avbrott, medan de påstådda arresteringarna fick stora aktörer inom kryptovalutaindustrin, inklusive Binance, att dra tillbaka sitt stöd. Mitt i denna utspelade situation har industrideltagare antagit ett försiktigt tillvägagångssätt.

Samtidigt, Binance har brottats med sina egna juridiska utmaningar. Trots att de står inför regulatorisk granskning från myndigheter som SEC, europeiska tillsynsmyndigheter och nyligen haft ett möte med australiensiska tillsynsmyndigheter, gjorde Binance ett tillkännagivande den 3 juli angående noteringen av en ny token.

Binance har för avsikt att lista PENDLEden officiella symbolen för Pendle Finance-protokollet, i dess Innovationszon. Effekten av tokennoteringar på börsen har redan varit uppenbar, med Pendle som upplevde en betydande prisökning på cirka 50% efter noteringen på Binance, som rapporterats av Lookonchain.

Medan Binance navigerar genom sina juridiska hinder, har upphävandet av stödet för flerkedjeöverbryggade tokens och de efterföljande utmaningarna som Multichain-protokollet står inför skapat en atmosfär av osäkerhet och försiktighet i kryptovalutabranschen.Source link

About Author