• fre. apr 12th, 2024

Populäraste etiketterna

Binance inställd på att lansera kryptoväxling i Thailand före Q4’23


  • Binance kommer att lansera en kryptobörs i Thailand under fjärde kvartalet 2023.
  • Thailands finansministerium har beviljat en regulatorisk licens till ett joint venture mellan Binance och Gulf Energy.
  • Kryptobörsen planerar att bli den ledande leverantören av infrastrukturtjänster för ekosystemet för digitala tillgångar i Thailand.

Världens största kryptobörs har säkrat de nödvändiga regulatoriska godkännandena för att etablera verksamhet i Thailand. Det thailändska finansministeriet har beviljat operatörslicenser för digitala tillgångar till Binance och dess partner Gulf Energy, vilket banar väg för etableringen av en ny kryptobörs i Thailand till det fjärde kvartalet 2023.

Gulf Binance lanserar SEC Complaint Crypto Exchange

Enligt ett pressmeddelande från Binance fick Gulf Binance, samriskföretaget mellan Gulf Energys innovationsdotterbolag Gulf Innova och kryptojätten, den gröna flaggan från Thailands finansministerium för att inrätta en digital tillgångsbörs som regleras av landets Securities and Exchange Commission ( SEC). Utbytet kommer enligt uppgift att gå live mellan oktober och december 2023.

Genom att utnyttja Binances expertis tillsammans med Gulfs etablerade lokala närvaro och nätverk, siktar Gulf Binance på att visa upp blockkedjeteknologins fulla potential för att möta behoven hos thailändska användare. Lokala användare kan förvänta sig tillgång till en pålitlig och reglerad tjänst som prioriterar användarsäkerhet tillsammans med efterlevnad av lokala bestämmelser.”

Richard Teng, Binances chef för Asien, Europa och MENA

Samriskföretaget kommer att se Binance bidra med sin omfattande expertis inom det digitala tillgångsområdet och Gulf bidra med sin lokala industrikunskap och etablerade närvaro i Thailand. Gulf Binance siktar på att utnyttja partnerskapet för att skapa ett digitalt tillgångsutbyte och en digital tillgångsmäklare i enlighet med lokala regulatoriska riktlinjer för att maximera värdet för sina thailändska användare. Det gemensamma företaget planerar så småningom att bli den ledande leverantören av infrastrukturtjänster för ekosystemet för digitala tillgångar i Thailand. Att vårda lokala webb3-talanger och främja tillväxten av det thailändska blockkedjeekosystemet är en del av Gulf Binances färdplan.Source link

About Author