• fre. apr 12th, 2024

Populäraste etiketterna

Binance Labs investerar 15 miljoner dollar i Xterio Ecosystem för spelutveckling


  • Binances investeringsarm har åtagit sig 15 miljoner dollar till Web3-spelstartup Xterio.
  • Xterio planerar att använda medlen för att utveckla spel och integrera artificiell intelligens i sin tekniska utveckling.
  • Web3-spelstartupens grundande team inkluderar erfarna ledare från speljättar som Electronic Arts och Activision.

Binance Labs har investerat hela 15 miljoner dollar i den ledande Web3-spelplattformen Xterio. Som riskkapital- och inkubationsarm för världens största kryptobörs kommer Binance Labs stöd för Xterio att göra det möjligt för det schweiziska spelutvecklingsföretaget att förbättra sina spelutvecklingsmöjligheter inom artificiell intelligens och Web3 och lösa AI-härkomstproblem i Web3.

Binance Labs investering kommer att accelerera Xterios Token-lansering

Enligt ett blogginlägg på Binances officiella webbplats expanderar Xterio-ekosystemet snabbare än någonsin. Web3-spelstartupen utnyttjar kraften hos artificiell intelligens för att överbrygga free-to-play-genrer med on-chain-spel. Det långsiktiga strategiska partnerskapet med kryptojätten kommer att tillåta Xterio att utöka sin teknik och ytterligare integrera artificiell intelligens i sina produkter. Investeringen kommer att användas för att påskynda utvecklingen av spel inkuberade av Xterio.

Binances medgrundare Yi He uppgav att Xterios kärnteam bestod av erfarna proffs från Web2- och Web3-utrymmena. Han, som också leder kryptobörsens investeringsarm, tillade att spelplattformen också skulle använda investeringen för att utveckla spel inkuberade av dess partners.

”I samarbete med Binance Labs föreställer vi oss obegränsad potential och siktar på att stärka vår position som en ledande Web3-fokuserad utgivare med en global räckvidd, med hjälp av våra team i öst och väst.”

Michael Tong, medgrundare av Xterio

Investeringen från Binance Labs kommer också att påskynda Xterios token-lansering. Token kommer så småningom att bli en del av BNB Chain-ekosystemet och stödja Web3-spelstartupens tillväxt. Xterios grundarteam består av erfarna ledare från populära speljättar inklusive Electronic Arts, Activision, Ubisoft, Blizzard och NetEase. Företaget utvecklar för närvarande en AI-verktygssats som genererar stilkonsekventa 2D- och 3D-tillgångar av produktionskvalitet.Source link

About Author