• fre. apr 12th, 2024

Populäraste etiketterna

Binance slänger Reuters rapport om att blanda kundmedel, kjolar som förnekar fel – (SI)Patrick Hillmannkommunikationschef för Binancetog upp en nyligen publicerad Reuters-rapport att påstådda Binance hade blandat kundmedel, påpekade flera brister i rapporteringen och betonade transparensen i Binances verksamhet.

Noterbart, Hillmann påstod inte kategoriskt att Reuters-artikeln var falsk.

Världens största kryptovalutabörs har anklagats för att blanda kundmedel med företagsintäkter, i strid med amerikanska finansiella regler.

Genom att citera källor som är bekanta med saken, uppgav rapporten att miljarder dollar blandades nästan dagligen på konton hos en amerikansk långivare Silvergate Bank SI.

Ett bankregister som granskats av nyhetsbyrån visade blandningen av medel på ett specifikt datum.

Rapporten klargjorde dock att det inte fanns några bevis för att Binance-klientpengar gick förlorade eller togs.

Rapporten lyfte fram det när användare köpte Binance USD BUSD/USDtogs de till en transaktionssida som visade termen ”insättning”.

Läs också: Bank of America släpper bomb: Crypto Market Faces Limited Upside

Hillmann hävdade att detta bara var en feltolkning, eftersom användarna faktiskt köpte ett stablecoin som kan lösas in av Paxos, vilket tydligt anges på sidan.

Han kritiserade rapporten som ”svag” och sa att den förlitade sig på ”konspirationsteorier” utan att tillhandahålla några väsentliga bevis förutom en ”tidigare insider”.

Han uppgav att Binance hade varit transparent om tidigare regulatoriska brister och uppmanade ett respekterat nyhetsställe som Reuters att avstå från att göra ogrundade påståenden.

Dessutom tog Hillmann upp frågan om ”främlingsfientlighet” och noterade att rapporten konsekvent nämnde Binances vd. Changpeng Zhaos etnicitet utan att markera att han varit kanadensisk medborgare sedan 12 års ålder.

Det är viktigt att notera att Binances svar fokuserade på att ifrågasätta giltigheten och riktigheten i Reuters-rapporten, utan att uttryckligen säga att den var falsk.

Läs nästa: Kryptohandel i Hong Kong blir mainstream – hur investerare kommer att skyddasSource link

About Author