• lör. jun 22nd, 2024

Populäraste etiketterna

Binance VD förnekar att sälja Bitcoin: ”Vi har fortfarande en påse FTT”Binance vd Changpeng Zhaopopulärt känd som ”CZ” på tisdagen tryckte tillbaka mot spekulationer om att världens största kryptovalutabörs sålde sin Bitcoin BTC/USD innehav.

Vad hände: I en tweet på tisdagen motbevisade Zhao påståendena och sa att ”Binance har inte sålt BTC eller BNB.”

Han tillade att idén att miljontals handlare exakt kunde identifieras som säljare genom att bara titta på ett prisdiagram var ogrundad rädsla, osäkerhet och tvivel (FUD) som underblåste mongering – eller som Zhao påpekar som ”4”.

”Binance har inte sålt BTC eller BNB. Vi har till och med fortfarande en påse med FTT (FTX:s infödda token). Det är fantastiskt att de kan veta exakt vem som sålde baserat på bara ett prisdiagram som involverar miljontals handlare. FUD”, twittrade han.

Tidigare den 7 november sa Zhao att hans företag kommer att likvidera hela sitt innehav av den infödda token av kryptovalutabörsen FTX, över ”avslöjanden som har kommit fram” och att han inte skulle stödja människor som ”lobbyar” mot andra branschaktörer bakom deras ryggar.

Se mer: En vistelse på det flytande palatset från James Bonds ”Octopussy”

Varför det är viktigt: Uttalandet från Zhao kommer när utbytet konfronterar en juridisk tvist med säkerhet och utbytesprovision (SEC) angående anklagelser om allvarliga lagöverträdelser och förseelser vid dess Binance.US-filial. Tillsynsmyndigheten söker en fullständig frysning av tillgångar på börsens verksamhet i USA.

I ett försök att undvika en fullständig frysning har de två sidorna ombetts av en domare att utarbeta en affär.

Förra veckan sa Binance US att de kommer att stoppa insättningar och uttag i dollar, vilket signalerar en förändring mot att vara en handelsplattform som endast är krypto. Kunder har uppmanats att dra tillbaka sina innehav i US-dollar senast den 13 juni, enligt meddelanden som cirkulerade av börsen på torsdagen.

Prisåtgärd: I skrivande stund handlades BTC för $26 025, en nedgång med 0,14% under de senaste 24 timmarna, enligt Benzinga Pro.

Läs nästa: Bitcoin, Ethereum, Dogecoin Se marginella vinster efter KPI-data: Analytiker förutser 100x tillväxt för krypto även när tvivel plågar marknadenSource link

About Author