• lör. jun 22nd, 2024

Populäraste etiketterna

Binance VD säger att en individ ”ständigt sprider FUD” eftersom ”vi inte investerade i hans projekt”Changpeng Zhao (CZ), VD för Binancetog till Twitter på måndagen för att ta itu med rädsla, osäkerhet och tvivel (FUD) kontroversen kring utbytet och belysa de spekulerade uppsägningarna.

Vad hände: CZ sa att en viss individ som kontinuerligt sprider FUD om Binance drevs av personliga motiv. Det avslöjades att individen hade pitchat sitt eget projekt till Binance Labssöker en investering som till slut inte beviljades.

”Jag lärde mig idag att en kille som ständigt sprider FUD om Binance bara berodde på att han pitcheade sitt projekt till Binance Labs och vi inte investerade”, svarade Zhao på en tweet postad av Binances medgrundare Yi Hei.

Han postade en serie skärmdumpar där en individ ses fråga om Binances investeringsarm.

Men Binances utmaningar sträcker sig bortom FUD-kontroversen. Flera medier har nyligen rapporterat om möjligheten till betydande uppsägningar på världens största kryptovalutabörs på grund av dess juridiska strid med amerikanska tillsynsmyndigheter.

Se mer: En vistelse på det flytande palatset från James Bonds ”Octopussy”

Varför det är viktigt: Samtidigt som CZ bekräftade personalnedskärningarna, bestred de siffror som tidigare rapporterats och avfärdade dem som ogrundade FUD.

Wall Street Journal hade, med hänvisning till en insider hävdade att över 1 000 anställda redan hade blivit uppsagda när Binance rustar sig för en lång och kostsam juridisk kamp. Tidigare anställda upprepade också oro för ytterligare uppsägningar under de kommande veckorna, och lyfte fram kundsupportteamet som den hårdast drabbade avdelningen.

Tar de potentiella nedskärningarna ännu längre, CNBC rapporterad att det totala antalet jobbminskningar på Binance kan nå så högt som 3 000, vilket motsvarar nästan hälften av företagets totala rapporterade anställda.

Foto med tillstånd: Wikimedia Commons

Läs nästa: Bitcoin, Ethereum, Dogecoin-handel blandad efter XRP-rallyt simmar ner: Analytiker förutspår $50K-nivå för King Crypto till halvering 2024

Gå med i Benzingas Future of Crypto i NYC den 14 november 2023 för att hålla dig uppdaterad om trender som AI, förordningar, SEC-åtgärder och institutionell adoption i kryptoområdet. Säkra tidigt rabatterade biljetter nu!Source link

About Author