• sön. jul 14th, 2024

Populäraste etiketterna

Binances CZ är missnöjd med Musks övergång till Twitter-surfning: ”Endast kommentarer behöver begränsas”I ett drag som har väckt en rejäl storm, Twitter Chef Elon Musk på lördag sade genomförandet av strängare begränsningar för användningen av den sociala medieplattformen.

Vad hände: Enligt de nya reglerna kommer verifierade konton nu att vara begränsade till att läsa maximalt 6 000 inlägg per dag. Overifierade konton har ett tak på 600 inlägg dagligen, medan nya overifierade användare är begränsade till bara 300 inlägg.

Musk har dock försäkrat användarna att dessa begränsningar endast är tillfälliga, och planer finns på att gradvis öka tilläggen till 8 000 inlägg för verifierade användare, 800 för overifierade konton och 400 för nya overifierade användare.

Även om detta drag har motiverats som ett nödvändigt steg för att bekämpa missbruk och skydda plattformens integritet, har det inte varit utan konsekvenser.

Se mer: En vistelse på det flytande palatset från James Bonds ”Octopussy”

Varför det är viktigt: Många Twitter-användare har rapporterat att de upplever problem med sina hemflöden och kommentarstrådar, vilket leder till frustration och förvirring i samhället. Detta missnöje har visat sig i form av den trendiga hashtaggen ”#TwitterDown”, som har vunnit betydande dragkraft sedan tillkännagivandet i lördags.

Att lägga bränsle på elden, VD för Binance, Changpeng Zhaopopulärt känd som ”CZ”, uttryckte sin oenighet med de restriktioner som Musk införde.

Han hävdade att visning av inlägg inte bör begränsas, och betonade att människor sällan överskrider inlägg mer än 800 gånger per dag. Enligt honom bör fokus ligga på att enbart begränsa kommenterande verksamhet.

Läs nästa: Bitcoin, Ethereum, Dogecoin stiger efter SEC-etiketter ETF-anmälningar från BlackRock, Fidelity ”Inadequate” – analytiker säger att King Crypto kan röra $310 000 om institutioner gör detta

Gå med i Benzingas Future of Crypto i NYC den 14 november 2023 för att hålla dig uppdaterad om trender som AI, förordningar, SEC-åtgärder och institutionell adoption i kryptoområdet. Säkra tidigt rabatterade biljetter nu!Source link

About Author