• sön. maj 26th, 2024

Populäraste etiketterna

Binances överbelastningskataclysm: Bitcoin, Ether, PEPE och SUI fångade i korseldenBitcoin BTC/USD Värdet sjönk på måndagen efter en helgnedgång, då en av de största globala kryptobörserna rapporterade överbelastning i nätverket.

CoinGecko-data visar en minskning med 4% i Bitcoins pris och når $27 900, med en minskning med nästan 4% sedan i söndags.

Under tiden Ethers ETH/USD värdet sjönk med över 3 % på måndagen och nådde 1 867 USD.

Se även: En kunglig NFT-samling avtäckts för att hedra kung Charles III och drottning Camillas kröning

Vad hände: Binance twittrade Söndag att Bitcoin-nätverket stod inför ett ”överbelastningsproblem”. Följaktligen stoppade börsen tillfälligt Bitcoin-uttag tills nätverkets stabilitet återställdes.

Vissa individer på marknaden hävdar dock att Bitcoin-nätverket är stabilt, och Binance borde ha förutsett en miljö med höga avgifter för Bitcoin-transaktioner.

SEBA Banks Yves Longchamps berättade för Benzinga att Bitcoin har återfått sin status som fristad inför makroekonomisk osäkerhet och med nätverksaktiviteten som nått en all-time high, har den dagliga transaktionsvolymen och hashhastigheten ökat.

Varför det spelar roll: Det aktuella marknadssentimentet för Bitcoin verkar hausseartat, eftersom kryptovalutan närmar sig den psykologiskt betydelsefulla $30 000-gränsen. Samtidigt är det kortsiktiga stödet på minussidan $28 600.

Guneet Kauren Research Scholar av digitala valutor vid University of Stirlingsa att marknaden för närvarande drivs av en mängd olika faktorer, inklusive regulatoriska problem, institutionell adoption och makroekonomiska faktorer.

Den senaste tidens ökning av Bitcoins pris kan tillskrivas förnyat institutionellt intresse och ökad efterfrågan från privata investerare, men oro över reglering och miljöpåverkan fortsätter att tynga marknaden. ”Sammantaget förblir marknaden volatil, och investerare bör fortsätta med försiktighet och behålla ett långsiktigt perspektiv”, sa hon.

Under tiden memmynt PEPE PEPE/USDsom ökade sitt börsvärde till över en miljard dollar under den senaste veckan, handlas för närvarande ned med cirka 28 % och dess börsvärde har sjunkit under 900 miljoner dollar under helgen.

Andra altcoins som Sui SUI/USD tecken, Fantom FTM/USDoch Lido DAO LDO/USD minskar med 11 %, 9 % respektive 8 %.

Nästa: Turbo Token – Hur ChatGPT skapade ett explosivt memmynt

Source link

About Author