• lör. jun 22nd, 2024

Populäraste etiketterna

Bitcoin, Ethereum, Dogecoin sjunker mitt i Binance Congestion ChaosStora mynt föll på måndagen när investerare brottades med den ökade efterfrågan på Pepe mynt PEPE/USD och trängselfrågor på Binance. Under helgen tvingades Binance tillfälligt avbryta Bitcoin-uttag, vilket resulterade i oro bland investerare.

Kryptovaluta Vinster +/- Pris (Inspelat 21:30 EST)
Bitcoin BTC/USD -1,96 % $27 692
Ethereum ETH/USD -0,23 % $1 850
Dogecoin DOGE/USD -2,61 % 0,072 USD

Vad hände: Ethererum såg ett fall i värde och sjönk under $1 900-märket som det tidigare hade bibehållit i över en vecka.

I skrivande stund stod det globala marknadsvärdet för kryptovaluta på 1,14 biljoner dollar, en minskning med 1,38% under den senaste dagen.

Amerikanska aktier stängde relativt jämnt, eftersom investerare väntade på viktiga inflationsdata, särskilt konsumentprisindexrapporten för april. Medan S&P 500 förblev mestadels oförändrad med en liten ökning på 0,05 %, den Nasdaq Composite upplevde en marginell ökning med 0,18 %.

Ser Mer: Bästa Crypto Day Trading Strategier

Analytikeranteckningar: ”Det som inte hjälper Bitcoin är all uppmärksamhet som går till memmyntet Pepecoin. Pepe gick över börsvärdet på 1 miljard dollar, vilket är löjligt. Meme-myntet har kollapsat, vilket utlöst massiva förluster för de som gick med i festen för sent. För att det globala marknadsvärdet för kryptomarknaden ska kunna göra en seriös uppgång, kan dessa meme-mynt inte dra till sig så mycket uppmärksamhet,” sa Edward Moyasenior marknadsanalytiker på OANDA.

Kryptohandlare Michael Van De Poppe sa att Bitcoin för närvarande går nedåt och har nått en lägsta nivå på $27 400.

Van De Poppe föreslår att priset kan sjunka ytterligare till $26 800, men ser potentiella köpmöjligheter i detta intervall (särskilt med konsumentprisindex i åtanke). Van De Poppe lyfter också fram vikten av att vänta på en hausseartad divergenssignal innan man går in i en lång position.

Pseudonym analytiker Bluntz uttryckte oro för ETH och angav att den nuvarande trenden inte verkar optimistisk.

Analytikern sa en tydlig 5-vågsnedgång följt av en långsam 3-vågsåterhämtning tillbaka upp till 0,618 fib-nivån, där ytterligare en betydande försäljning observerades. Detta mönster antyder en lägre high och indikerar att ytterligare nedgångar är möjliga. Bluntz tror att nästa möjliga stopp för ETH kan bli runt $1700, där analytikern planerar att omvärdera situationen.

Läsa Nästa: Jim Cramer avråder från att använda Binance, framkallar starka reaktioner från Twitter-användareSource link

About Author