• sön. jul 14th, 2024

Populäraste etiketterna

Bitcoin-kritiker Peter Schiff lanserar Ordinals Collection — CZ svararGuld tjur Peter Schiff, har uppmärksammat cryptocurrency-gemenskapen genom att tillkännage sitt inhopp i riket av icke-fungibla tokens (NFT).

Vad hände: Schiff, som har varit en högljudd motståndare till Bitcoin BTC/USD på lördagen sa att han kommer att släppa en Ordinal konstsamling.

Hans samling kommer att innehålla originalmålningen ”Golden Triumph” och en serie tryck och ordinaler som kommer att inskrivas på Bitcoin-blockkedjan.

Se mer: En vistelse på det flytande palatset från James Bonds ”Octopussy”

Varför det spelar roll: Det bör noteras att Schiff är känd för sin övertygelse om att Bitcoin saknar inneboende värde och användbarhet, och jämför det ofta ogynnsamt med guld, som han ser som en mer pålitlig förråd av rikedom.

Binance VD Changpeng Zhaouttryckte sin ro över Schiffs senaste tillkännagivande och twittrade: ”Att se Peter Schiff konvertera gör mig lycklig.”

Schiff var snabb med att förtydliga och sa: ”Jag har inte konverterat. Jag tror att värdet ligger i konsten. En original oljemålning och signerade tryck i begränsad upplaga. Ordinalerna hjälper till att tillföra värde till konsten genom att göra det lättare att bevisa äkthet. Ordinalerna själva kan ha extra värde om det visar sig att jag har fel på Bitcoin.”

Crypto podcaster Peter McCormackringde in och försökte övertala Schiff att koppla ihop punkterna angående värdet av blockchain-teknologi, vilket Schiff svarade, ”Jag har en kärlek/hat-relation med Bitcoin-gemenskapen. Så kanske det här är lite av en olivkvist. Men det är inte utan betydelse att konsten avbildar en guldtacka.”

Prisåtgärd: I skrivande stund, Bitcoin handlades för $28 125, upp 3,83% under de senaste 24 timmarna, enligt Benzinga Pro.

Läs nästa: Bitcoin flirtar med $28 000, Ethereum, Dogecoin stiger också på skuldtaksaffären: Analytiker känd för att ringa botten ser Apex Crypto på 29 000 $ – men det finns en hakeSource link

About Author