• sön. jul 14th, 2024

Populäraste etiketterna

Bitcoin utbudet dyker efter $2,3 miljarder valöverföring: goda nyheter för DEX?A Bitcoin BTC/USD Whale har plötsligt blivit aktiv, med BTC till ett värde av 2,26 miljarder dollar överfört ur dess ägo.

Vad hände: Data från Santimentavslöjar en on-chain analytics tracker att ägaren till denna adress tros vara Binance, en av de största kryptovalutabörserna i världen.

”Genom 4 transaktioner har den här plånboken flyttat BTC värd 2,26 miljarder dollar ur sin ägo. Bitcoins utbud på börser har sjunkit från 6,78% till 5,84%”, twittrade Santiment data tracker.

Se mer: Är Bitcoin en bra investering?

Varför det är viktigt: Mängden Bitcoin som hålls på börser är på det lägsta förhållandet sedan december 2017, enligt Santiment.

Detta tyder på att det finns ett ökat intresse för självvård bland handlare, vilket främjar decentralisering.

”Lägsta fem och ett halvt år är ett bra tecken på ett ökat intresse för självvård för handlare och mindre potentiell risk att säljas tillbaka till utbytesplånböcker,” sa Santiment.

Detta kommer en dag efter att Binance upplevde svårigheter med att bearbeta transaktioner på Bitcoin-nätverket. Problemet hade att göra med det betydande antalet pågående transaktioner och rekordhöga avgifter, vilket fick Binance att tillfälligt stoppa Bitcoin-uttag.

Prisåtgärd: I skrivande stund, BTC handlades för $27 570 ned 2,16% under de senaste 24 timmarna, enligt Benzinga Pro.

Läs mer: Bitcoin, Ethereum, Dogecoin faller mitt i Binance Congestion Chaos: Analytiker Bearish på ETH, förutspår sjunkande under $1,7KSource link

About Author