• lör. jun 22nd, 2024

Populäraste etiketterna

Changpeng Zhao vid avgång av Key Binance-chefer: Drömda anledningar av nyheter är ”helt fel”Changpeng Zhaopopulärt känd som ’CZ’ avfärdade rapporterna om att nyckelpersonal lämnat kryptovalutabörsen Binance.

Vad hände: I en serie tweets tog CZ upp spekulationerna och hänvisade till det som ”FUD”, eller rädsla, osäkerhet och tvivel.

Detta kommer efter att Bloomberg och Fortune rapporterat det Chief Strategy Officer Patrick Hillmann, Senior chef för utredningar Matthew Priceoch Chief Business Officer Yibo Ling har alla lämnat företaget.

Enligt CZ är personalavgångar en del av den normala omsättningen för alla företag. ”Ja, det finns omsättning (på alla företag). Men skälen som ”nyheterna” drömmer om är helt felaktiga.”

Dessa avgångsrapporter har föranlett spekulationer om orsakerna bakom deras utträden, och vissa kopplar dem till Binances vd Zhaos svar på en pågående utredning av det amerikanska justitiedepartementet.

Zhao betonade att de skäl som media föreslagit är helt felaktiga. Han sa

Binance har vuxit från ett team på 30 till mer än 8 000 anställda på bara sex år och är fortfarande världens största kryptobörs sedan grundandet.

Under tiden Bloomberg rapporterad att den USA-baserade Binance-personalen ombeds att flytta offshore eller möta potentiella uppsägningar.

Zhao tillade: ”Vi fortsätter att BYGGA och fortsätter att anställa.”

Se mer: En vistelse på det flytande palatset från James Bonds ”Octopussy”

Varför det spelar roll: Angående hans avgång från Binance sa Hillman på Twitter att han lämnade börsen på goda villkor och sa att det helt enkelt var dags för honom att gå vidare till nästa utmaning.

”Definitivt falskt, bara en den här veckan. De överdriver allt”, sa CZ när han svarade på en tweet.

Prisåtgärd: I skrivande stund, Bitcoin BTC/USD handlades för $30 219, en nedgång med 1 % under de senaste 24 timmarna, enligt Benzinga Pro.

Foto med tillstånd: Wikimedia Commons

Läs nästa: Bitcoin, Ethereum, Dogecoin faller när arbetsmarknaden förblir tät: Analytiker säger att explosiv King Crypto-rally kan följa om SEC godkänner Spot ETF

Gå med i Benzingas Future of Crypto i NYC den 14 november 2023 för att hålla dig uppdaterad om trender som AI, förordningar, SEC-åtgärder och institutionell adoption i kryptoområdet. Säkra tidigt rabatterade biljetter nu!Source link

About Author