• lör. jun 22nd, 2024

Populäraste etiketterna

Coinbases VIP-anställningsprogram lockar över 200 ansökningar


  • Ett VIP-anställningsprogram lanserat av Coinbase lockade 283 sökande från hela världen.
  • Programmet syftar till att locka begåvade kryptoentusiaster med extraordinära förmågor.
  • VD Brian Armstrong tillkännagav programmet förra veckan i ett försök att erbjuda anställning till sådana individer.
  • De sökande inkluderar personer med ett O-1-visum, olympiska idrottare, försvarsveteraner och influencers.

Ett VIP-anställningsprogram som lanserades av Coinbase förra veckan har lockat till sig mer än 250 ansökningar från hela världen. VIP Access-programmet, som tillkännagavs av VD Brian Armstrong förra veckan, försöker locka erfarna kryptoentusiaster att arbeta på den största kryptobörsen i USA.

Coinbases VIP-åtkomst lockar olympier, veteraner och krypto-influencers

VIP Access-programmet lanserades den 19 juli för att locka kryptoentusiaster med extraordinära förmågor. Enligt Coinbase syftar programmet till att anställa mycket begåvade individer som brinner för krypto och ekonomisk frihet.

Programmet söker personer med en specifik kompetens och erfarenhet, vilket inkluderar erfarenhet av elitförsvar, vinnare av schackturneringar, kodnings- eller videospelstävlingar, kryptoinfluencers med stor anhängare på sociala medier, grundare av kryptoprojekt, entreprenörer och innehavare av ett O-1-visum, som ges till individer som har uppnått nationell/internationell hyllning inom affärsvetenskap, utomordentlig konst, etc.

Coinbase VD Brian Armstrong tog till Twitter tidigare idag för att ge en inblick i de ansökningar som mottagits hittills. VIP Access-programmet hade lockat till sig 283 ansökningar, varav majoriteten kom från Nordamerika. 39 ansökningar kom från Europa, Mellanöstern och Afrika, 13 från Indien och 10 från Asien och Stillahavsområdet. De återstående två sökande var från Latinamerika.

Crypto lockar till sig de bästa och smartaste globalt som vill bygga framtiden och öka den ekonomiska friheten.”

Brian Armstrong, medgrundare och VD på Coinbase

Armstrong avslöjade att 65 sökande hade lett ett crypto forward-projekt, 56 hade grundat och sålt företag, 22 hade erfarenhet av elitstyrkor och 43 var influencers med en stor publik på sociala medier. De sökande inkluderade också 7 O-1 Visa-innehavare och 6 OS-idrottare.

Source link

About Author