• lör. jun 22nd, 2024

Populäraste etiketterna

Elon Musks stöd förlängde dogecoins livslängd, säger CZChangpeng Zhao, VD för kryptovalutautbyte Binanceuttryckte sin förvåning över att Dogecoin DOGE/USD har lyckats upprätthålla ett betydande följe, även efter all denna tid.

Vad hände: Talar under en ”fråga mig vad som helst”-session på Twitter Spaces, sade Zhao på onsdagen att han hade förväntat sig att det populära mememyntet skulle ha försvunnit för länge sedan. Han krediterade dock Tesla vd Elon Musk med att ha spelat en roll i att förlänga dogecoins livslängd genom att marknadsföra myntet.

”Ett memmynt som verkligen förvånade mig var faktiskt dogecoin. Den har haft en superlångvarig kraft. Jag trodde att det skulle ha försvunnit för länge sedan. Men Elon Musk hakade på den och förlängde dess livslängd kanske, sa Zhao.

Zhao diskuterade också återuppkomsten av meme-myntspekulationer som har påverkat kryptomarknaden. Han erkände att han inte fullt ut förstod tilltalandet av meme-mynt, och angav en preferens för tokens som har praktiska användningsområden. ”Just nu verkar det vara populärt. Men med det sagt så tror jag att det finns en mycket hög risk.

Ändå listar Binance meme-mynt, inklusive Pepe mynt PEPE/USD. ”Vi tenderar att följa vad våra användare är aktiva på,” sa Zhao.

Se mer: The Art Of The Future: Lisa Rays TheUpsideSpace tar med NFT:er i centrum

Varför det är viktigt: För några veckor sedan förklarade CZ processen för att notera meme-mynt på Binance. Han sa att börsen utvärderar mynt baserat på deras användares engagemang, handelsaktiviteter och övergripande efterfrågan. ”Om ett mynt har många användare som handlar med det, vill ha det, leker med det, etc., kommer vi troligen att lista det. Om myntet bara räcker i två veckor, så kommer vi förmodligen inte att göra det. Men om det håller, så kommer vi förmodligen att göra det.”

Detta kommer som en överraskande vändning i kryptovalutabranschen efter att Zhao enligt uppgift slutade följa Teslas vd Elon Musk på Twitter.

Prisåtgärd: I skrivande stund handlades DOGE för $0,073, en nedgång med 1,78% under de senaste 24 timmarna, enligt Benzinga Pro.

Läs mer: Bitcoin, Ethereum, Dogecoin faller mitt i osäkerheten i regelverket: Analytiker förutspår att Apex Crypto kommer att sjunka med 50 % i år, men säger att man inte behöver panikSource link

About Author