• lör. jun 22nd, 2024

Populäraste etiketterna

FTX invänder mot Genesis’ föreslagna medlingsförlängning


  • FTX har lämnat in en invändning mot medlingsförlängningen som föreslagits av Genesis Global.
  • Som Genesis största borgenär tog kryptobörsen problem med att inte inkluderas i medlingsprocessen.
  • Konkursbörsen har också motsatt sig att få sina olikviderade fordringar uppskattade till noll av Genesis.

FTX Trading Ltd. och dess gäldenärsanslutna bolag har anslutit sig till en grupp borgenärer till den konkursiserade kryptolångivaren Genesis Global för att motsätta sig förlängningen av medlingsperioden som den senare föreslagit. Den Bahamas-baserade konkursbaserade kryptobörsen hävdade att vara Genesis största osäkra borgenär och lämnade in en invändning mot Genesis föreslagna medlingsförlängning.

FTX-objekt till Genesis markerar sitt krav på 3,9 miljarder dollar

Enligt anmälan som gjordes till US Bankruptcy Court för Southern District of New York tidigare idag, hävdade FTX-gäldenärerna att de var de största borgenärerna i Genesis’ kapitel 11-förfaranden med fordringar på hela 3,9 miljarder dollar. Anmälan gjordes som svar på en motion som lämnades in av Genesis Global sent på torsdagskvällen, som försökte uppskatta FTX-gäldenärernas fordringar till $0,00.

FTX uppgav i anmälan att Genesis motion lämnades in utan förhandsbesked till den konkurserade kryptobörsen och dess anslutna gäldenärer. Genesis beskrev motionen som kritisk för att undvika onödiga förseningar och ”snabbt fullfölja bekräftelsen av en kapitel 11-plan”. FTX betonade att kapitel 11-planen i fråga förblev okänd och var under förhandling mellan borgenärer i medlingspartiet som handplockades av Genesis.

Medlingen är ett slöseri med egendomsresurser utan inkluderandet av FTX-gäldenärerna och bör inte fortsätta utan FTX-gäldenärernas inblandning.”

FTX Trading och anslutna gäldenärer

FTX ansåg också att det inte var inkluderat i Genesis rättsutnämnda medlingsprocess som ägde rum i maj. Medlingsprocessen inkluderade andra parter i den konkursiserade kryptolångivarens Chapter 11-process inklusive Genesis moderbolag Digital Currency Group och den Winklevoss-ägda kryptobörsen Gemini. FTX:s invändning mot medlingsförlängningen åtföljdes av över ett dussin andra parter som är skyldiga miljoner av Genesis. En förhandling om medlingsförlängningen är planerad till den 5 juni 2023.Source link

About Author