• lör. jun 22nd, 2024

Populäraste etiketterna

Gråskala lägger till Lido till DeFi Fund, vilket signalerar växande institutionellt intresse för vätskeinsats


  • Grayscale Investments, världens största digitala kapitalförvaltare, har lagt till Lido (LDO) till sin DeFi Fund (DFX).
  • Tillägget av LDO till Grayscale DeFi Fund visar ett växande intresse för likvida insatstjänster.
  • Flytande insats växer i popularitet eftersom det tillåter användare att tjäna insatsbelöningar samtidigt som de behåller tillgången till sina tokens och ökar deras likviditet.

New York, NY — Grayscale Investments, världens största digitala kapitalförvaltare, har lagt till Lido (LDO) till sin DeFi Fund (DFX). Tillägget av LDO gör det till det näst största innehavet i fonden, efter Uniswap (UNI).

Lido är en flytande insatstjänst som tillåter användare att satsa sina Ethereum (ETH)-tokens utan att låsa dem. Detta gör det till ett populärt alternativ för investerare som vill tjäna insatsbelöningar utan att behöva avstå från likviditeten i sina ETH-tokens.

Tillägget av LDO till Grayscale DeFi Fund är ett tecken på ett växande intresse för likvida insatstjänster. När fler och fler investerare blir intresserade av att tjäna insatsbelöningar, kommer likvida insatstjänster som Lido sannolikt att bli allt mer populära.

Vad är flytande staking?

Liquid staking är en tjänst som tillåter användare att satsa sina kryptovalutor utan att behöva låsa in dem. Detta innebär att användare fortfarande kan handla, låna ut eller använda sina insatta tokens medan de tjänar insatsbelöningar.

Det finns ett antal flytande insatstjänster tillgängliga, inklusive Lido, Rocket Pool och Stakefish. Dessa tjänster fungerar vanligtvis genom att utfärda en token som representerar den insatta kryptovalutan. Till exempel, när användare spelar ETH med Lido, får de stETH-tokens. stETH-tokens kan handlas, lånas ut eller användas precis som ETH-tokens.

Varför växer flytande insats i popularitet?

Det finns ett antal anledningar till varför flytande insats växer i popularitet. För det första tillåter det användare att tjäna insatsbelöningar utan att behöva låsa in sina tokens. Detta kan vara en stor fördel för investerare som vill ha tillgång till sina fonder när som helst.

För det andra kan likvid insats bidra till att öka likviditeten för insatta kryptovalutor. Detta beror på att det tillåter användare att handla, låna ut eller använda sina insatta tokens utan att behöva lösa ut dem först. Detta kan göra det lättare för investerare att få ut det mesta av sina insatta kryptovalutor.

Vad innebär tillägget av LDO till Grayscale DeFi Fund?

Tillägget av LDO till Grayscale DeFi Fund är en betydande utveckling för det flytande insatsutrymmet. Det är ett tecken på ett växande institutionellt intresse för likvida insatstjänster, och det kommer sannolikt att bidra till att driva på ytterligare användning av dessa tjänster i framtiden.

Grayscale är en av de mest respekterade digitala kapitalförvaltarna i världen. Tillägget av LDO till dess DeFi-fond är en röst om förtroende för det flytande insatsutrymmet. Det är också ett tecken på att institutionella investerare börjar lägga märke till likvida insatstjänster.

Hur ser framtiden ut för vätskeinsats?

Framtiden för liquid staking ser ljus ut. När fler och fler investerare blir intresserade av att tjäna insatsbelöningar, kommer likvida insatstjänster sannolikt att bli allt mer populära. Detta kommer sannolikt att leda till ytterligare utveckling av vätskeinsatsutrymmet, eftersom nya tjänster och produkter introduceras.

Det är också möjligt att flytande insats så småningom kommer att bli standardsättet att satsa kryptovalutor. Detta eftersom det erbjuder ett antal fördelar jämfört med traditionell insats, såsom ökad likviditet och flexibilitet.

Slutsats

Tillägget av LDO till Grayscale DeFi Fund är en betydande utveckling för det flytande insatsutrymmet. Det är ett tecken på ett växande institutionellt intresse för likvida insatstjänster, och det kommer sannolikt att bidra till att driva på ytterligare användning av dessa tjänster i framtiden.

Framtiden för liquid staking ser ljus ut, och det är möjligt att det så småningom kommer att bli standardsättet att satsa på kryptovalutor.Source link

About Author