• sön. jul 14th, 2024

Populäraste etiketterna

Jim Cramer klargör Stand On Crypto, säger att han är emot ”Outfits That Stole Your Money”CNBC:s ”Mad Money” värd Jim Cramer tog på torsdagen till Twitter för att klargöra sin hållning till kryptovalutor, och gjorde det klart att han inte är emot kryptovalutor i allmänhet.

Vad hände: Han var dock snabb med att märka vissa projekt som ”falska” och uttryckte sitt förakt för kläder som har stulit pengar från investerare och vägrat hjälpa dem att få tillbaka sina investeringar.

”Förstår att jag inte är emot krypto och har gjort det ganska bra med det. Jag är emot BOGUS krypto och kläder som stal dina pengar och inte skulle låta dig få tillbaka dem”, twittrade han.

Cramers tweet följer hans kommentar om den pågående rättegången från säkerhet och utbytesprovision (SEC) mot Binance och Myntbas.

Under ett avsnitt av hans show kritiserade han Coinbase och Binance och lyfte fram den regulatoriska granskning som dessa plattformar för närvarande är under, och diskuterade den potentiella inverkan på det bredare kryptoekosystemet.

Cramer uttryckte oro angående Coinbase och Binance och kallade situationen för ett ”massivt bedrägeri”.

Mer: En vistelse på det flytande palatset från James Bonds ”Octopussy”

Nuvarande pris: Han ropade specifikt ut Coinbase för att ha en aggressiv inställning till att kringgå regleringar, och noterade att ”de bara bulldosade sig in.”

Han nämnde också SEC:s senaste åtgärd mot Coinbase och beskrev det som ett försök att säkerställa att börsen följer värdepappersreglerna. Cramer tror att SEC inte är ute efter att stänga av Coinbase, utan bara ber dem att följa.

Cramers syn på kryptomarknaden har inte alltid varit konsekvent. Tidigare, i februari 2021, har han anses vara Bitcoin BTC/USD som ett alternativ till att hålla stora mängder kontanter och en säkring mot inflation.

Prisåtgärd: I skrivande stund handlades Bitcoin för $30 053, en nedgång med 0,85% under de senaste 24 timmarna, enligt data från Benzinga Pro.

Läs nästa: Bitcoin svävar nära $30 000 efter att BitGo övergett Prime Trust Takeover, Ethereum, Dogecoin sjunker något — analytiker förutspår 420 % ökning för King Crypto 2025

Gå med i Benzingas Future of Crypto i NYC den 14 november 2023 för att hålla dig uppdaterad om trender som AI, förordningar, SEC-åtgärder och institutionell adoption i kryptoområdet. Säkra tidigt rabatterade biljetter nu!Source link

About Author