• fre. apr 12th, 2024

Populäraste etiketterna

Justin Suns TRX expanderar till Ethereum via BitTorrent Bridge


Sammanfattning:

  • Tron (TRX) är nu fullt tillgänglig på kryptos största altcoin-nätverk Ethereum, twittrade grundaren Justin Sun på fredagen.
  • Tron-blockkedjan är DeFis näst största ekosystem med över 5,6 miljarder dollar i totalt värde låst och över 2,9 miljoner aktiva användare, per DeFiLlama-data.
  • Trons inhemska tillgång TRX hoppade 2% i pris efter Suns tweet om Ethereum-expansionen via BitTorrent Bridge.

TRX, den ursprungliga tillgången på Tron-blockkedjan grundad av kryptomogulen Justin Sun, är expanderar på kryptos största altcoin-nätverk Ethereum.

TRX På Ethereum Via BitTorrent Bridge

Sun twittrade att Trons token ”nu är helt tillgänglig inom Ethereums ekosystem”. Tillgången kommer att använda BitTorrent Bridge för att utöka sin räckvidd och öka Tron-likviditeten på Ethereum. Fredagens tillkännagivande gav en kontraktsadress för Tron-användare som använder TRX på Ethereums blockchain.

Trons ursprungliga token rankas bland de 100 bästa kryptovalutorna på #12, per CoinMarketCap. Tokens börsvärde var över 8 miljarder dollar i skrivande stund och skröt över 162 miljoner dollar i 24-timmars handelsvolym. TRX:s pris steg med 2% efter att Sun delade nyheten.

TRX/USDT av TradingView

Data visar också att Tron är något av en auktoritet inom DeFi med det näst största totala värdet låst (TVL) värt 5,6 miljarder dollar och över 45 miljarder dollar i stablecoins. Endast Ethereum $27 miljarder i TVL och $69 miljarder i stall rankas högre, visar DeFiLlama.

Utvecklaraktiviteten på Tron verkar gå i en blygsam takt jämfört med andra toppnätverk som Ethereum och Binance Smart Chain (BSC). 22 protokoll körs ovanpå Trons nätverk och JustLend dominerar TRX-ekosystemet och står för över hälften av Trons TVL.

Justin Suns TRX expanderar till Ethereum via BitTorrent Bridge 11
Tron av DeFiLlama

Sun Apes Into Memecoin

Justin Sun sa att han skulle byta memecoins och donera vinsten till välgörenhet mitt i en frenesi ledd av tokens som Pepe, ett memecoin inspirerat av den populära ”Pepe The Frog”. På den tiden drabbade avgifter på markeringsnätverk som Bitcoin och Ethereum ATHs när spekulativa handlare nappade på dessa memecoins.

Även om det är uppenbart riskabelt kan handelstrenden belysa spelkaraktären eller den ”degenererade/degenererade” sidan av kryptogemenskapen.

Source link

About Author