• tor. dec 7th, 2023

Populäraste etiketterna

PayPal avslöjar $1 miljarder kryptotillgångar, drar Binance VD:s kritik – PayPal Holdings (NASDAQ:PYPL), Banco De Chile (NYSE:BCH)PayPal Holdings Inc PYPL på tisdag avslöjat i en 10-Q-fil med säkerhet och utbytesprovisioneller SEC, att den innehar kundtillgångar till ett värde av nästan 1 miljard dollar Bitcoin BTC/USD, Ethereum ETH/USD, Bitcoin Cash BCH/USD och Litecoin LTC/USD i sin balansräkning.

Vad hände: Men inte alla i kryptovaluta-gemenskapen verkar imponerade av detta avslöjande, som Binance vd Changpeng Zhaopopulärt kallad ”CZ”, tog till Twitter för att uttrycka sitt missnöje.

I en tweet som postades på tisdagen skrev CZ: ”Medan FUD flög överallt gjorde PayPal en 4.” I detta sammanhang hänvisar ”4” till rädsla, osäkerhet och tvivel (FUD) som ofta omger diskussioner om kryptovaluta.

CZ har använt termen ”4” upprepade gånger tidigare, vilket betyder ”Ignorera FUD, falska nyheter, attacker, etc.”

Se mer:The Art Of The Future: Lisa Rays TheUpsideSpace tar med NFT:er i centrum

Varför det är viktigt: Företaget rapporterade en ökning på 339 miljoner dollar i kunders kryptotillgångar från slutet av förra året.

PayPal har inte kryptovalutor utanför sina kundtillgångar i sin balansräkning.

Det är värt att notera att företaget har introducerat många kryptofunktioner till sina kunder, som att möjliggöra kundöverföringar till tredje parts plånböcker och börser, kryptoöverföringar på Venmo och möjligheten att köpa eter via PayPal för att finansiera plånböcker.

Prisåtgärd: I skrivande stund, BTC handlades för $27 708 upp 0,27% under de senaste 24 timmarna, enligt Benzinga Pro.

Läs mer: Bitcoin, Ethereum, Dogecoin-handel blandad före KPI-data: Warren Buffetts stora aktiedumpar ”dålig signal” för King Crypto, säger analytikerSource link

About Author