• lör. jun 22nd, 2024

Populäraste etiketterna

Prime Trust stoppar uttag efter att BitGo avslutar förvärvsaffären


  • Crypto-förvararen Prime Trust avbröt uttag och insättningar tidigare idag.
  • Avstängningen kom efter att rivaliserande förvaringsinstitut BitGo avslutade ett avtal om att förvärva företaget.
  • Nevada Financial Institution Division utfärdade en order till Prime Trust som instruerade den att avbryta verksamheten.
  • BitGo hade nått en preliminär överenskommelse om att förvärva sitt rivaliserande depåfirma tidigare denna månad.

Kryptodepåföretaget Prime Trust har avbrutit uttag och insättningar på sin plattform. Nyheten kom bara timmar efter att en affär som ska förvärvas av det rivaliserande vårdnadsföretaget BitGo föll isär tidigare idag. BitGo meddelade tidigare idag att de hade avslutat förvärvsaffären efter avsevärd ansträngning och arbete för att hitta en väg framåt med kryptoförvararen.

Nevada Regulator uppmanar Prime Trust att avbryta verksamheten

Enligt ett pressmeddelande från en av Prime Trusts primära depåklienter Stably, utfärdade Nevada Financial Institution Division en order till kryptodepåfirman, varefter den stoppade alla insättningar av fiat och digitala tillgångar för depå. Vårdnadshavaren stoppade också alla uttag av fiat och digitala tillgångar. Ordern följdes av ett råd från företaget till alla kunder att sluta skicka depåtillgångar till kryptodepåföretaget.

Prime Trust engagerar aktivt NV FID för att fastställa nästa steg för att åtgärda eventuella problem och återgå till verksamheten som vanligt så snart som möjligt. Vi ber uppriktigt om ursäkt för detta besvär och ber er att ha tålamod med oss ​​medan vi arbetar med tillsynsmyndigheterna för att ge mer förtydligande om nästa steg.”

Prime Trusts problem ledde till betydande problem för, Stably. Företaget var tvungen att stoppa onboarding, uttag och insättningar av Stably Ramp, såväl som Stably Prime. Den senaste utvecklingen kommer bara två veckor efter att BitGo tillkännagav ett preliminärt avtal om att förvärva Prime Trust för ett ej avslöjat belopp. Depåfirmans Nevada Trust Company var redo att ansluta sig till BitGos befintliga globala nätverk av reglerade trustföretag i flera jurisdiktioner, inklusive Tyskland och Schweiz. Affären skulle också ha sett kryptoförvararens infrastrukturkarta över 1:1 med BitGos tjänster.

Source link

About Author