• lör. jun 22nd, 2024

Populäraste etiketterna

Ripples juridiska strid med SEC gnistor debatt i kryptogemenskapen, härskande utlöser rally i SOL, ADA, MATICEn torsdagsdomstol i fallet Ripple vs. SEC, som fastställde det Krusning XRP/USD försäljning kan inte klassificeras som investeringskontrakt, har väckt en uppsjö av reaktioner från kryptogemenskapen.

Nyckelpersoner i branschen, inklusive juridiska företrädare, kryptoförespråkare och influencers, har delat sina perspektiv på detta landmärkesbeslut, med en bred konsensus om att domen är en betydande vinst för Ripple och den bredare kryptoindustrin.

Hot Takes On Ripple från Crypto Community: John Deatondelade det juridiska ombudet för XRP-innehavare en virvelvind av tankar på Twitter.

Han sa att han till en början var fylld av spänning när han fick ett e-postmeddelande kopplat till SEC-fallet.

Deatons entusiasm försvann snabbt när han insåg att e-postmeddelandet bara meddelade honom om en advokats avgång från ärendet.

Scott Melkera Bitcoin BTC/USD och cryptocurrency-förespråkare lyfte fram den oöverträffade handelsvolymen för XRP efter domen.

Michael van de PoppeVD och grundare av MN Tradingtolkade domstolens beslut som en positiv signal för kryptomarknadens uppåtgående trend.

Läs också: Är Bank of America-konton kopplade till Coinbase som stängs av? Crypto Exchange VD Brian Armstrong vill veta

Kiba Jokeren Twitter-användare följt av Binance BNB/USD vd Changpeng Zhaobetonade vikten av övertygelse i kryptorymden.

YouTube influencer Wendy O såg domen som en enorm vinst för hela branschen och Bitcoin.

Kontexten för nyheterna: Denna våg av reaktioner kommer i kölvattnet av en betydande juridisk strid mellan Ripple Labs och Securities and Exchange Commission.

SEC hade lämnat in en stämningsansökan mot Ripple Labs och hävdade att företaget och dess högsta chefer hade genomfört ett oregistrerat värdepapperserbjudande på 1,3 miljarder dollar.

SEC:s fall mot Ripple resulterade i en summarisk dom till förmån för Ripple Labs, som anger att försäljningen av XRP inte utgör ett erbjudande om investeringskontrakt.

Domstolens beslut markerar en avgörande vändpunkt i den pågående juridiska striden mellan Ripple och SEC.

Det kan potentiellt skapa ett prejudikat för framtida fall som involverar kryptovalutor och deras klassificering som värdepapper. När konsekvenserna av detta beslut fortsätter att utvecklas kommer kryptogemenskapen att följa noga.

Tokenprisåtgärd: Tokens som anses oregistrerade värdepapper av SEC, inklusive Solana SOL/USD, Cardano ADA/USDoch Polygon MATIC/USDpublicerade tvåsiffriga vinster efter XRP:s rally på ett gynnsamt domstolsbeslut.

Läs nästa: Metaverse skulle kunna användas för att hjärntvätta ungdomar och utbilda rekryter för terrorism, säger Indiens inrikesminister

Gå med i Benzingas Future of Crypto i NYC den 14 november 2023 för att hålla dig uppdaterad om trender som AI, förordningar, SEC-åtgärder och institutionell adoption i kryptoområdet. Säkra tidigt rabatterade biljetter nu!

Foto via Shutterstock.Source link

About Author